Skip to main content

βαθμοι βαρηκοιας

ποιες γενιες ψηφιζουν στο δημοψηφισμα
βαθμοι βαρηκοιας
βαθμοι βαρηκοιας

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της συλλογικότητας των φυλακισμένων της οργάνωσης Χουάν Αντόνιο Ολάρα Γουρίδι, οι κρατούμενοι της ΕΤΑ δηλώνουν πρόθυμοι «να συμμετάσχουν σε εποικοδομητικό διάλογο με τα ίδια τους τα θύματα».


Σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, ο Γουρίδι, ο οποίος κρατείται στις φυλακές από το 2002, οπότε και ήταν επικεφαλής του ένοπλου βραχίονα της ΕΤΑ, συναντήθηκε με τον Ερνάν το περασμένο Σάββατο στην φυλακή του Αλμπολότε στη Γρανάδα. Ο Ερνάν διαβίβασε στις αρχές και τον Τύπο τη διαθεσιμότητα των κρατουμένων της ΕΤΑ να «υλοποιήσουν μία εποικοδομητική συμβολή στην παρούσα πολιτική συγκυρία, η οποία θα γίνει συγκεκριμένη εντός των προσεχών μηνών».


Στο πλαίσιο αυτό, η συλλογικότητα των κρατουμένων “etarras” θα αποδεχόταν να «αναγνωρίσει τα δεινά που χρειάσθηκε να υποφέρουν τα θύματά τους», όπως και να ανοίξουν δίαυλοι «για έναν εποικοδομητικό διάλογο» με τους οικείους των πάνω από 800 θυμάτων της εγκληματικής δράσης τους. Όπως διαβεβαιώνει ο Ερνάν, οι κρατούμενοι «θεωρούν απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο, ανύπαρκτο έως σήμερα, για να οικοδομηθεί μία συνύπαρξη απελευθερωμένη από τις δυναμικές των αλληλοκατηγοριών».


Στη συνάντηση του Σαββάτου, ο Γουρίδι εκφράσθηκε με «θετικό τρόπο» για τις επαφές της ΕΡΡΚ με τα «τοπικά συμβούλια συμβίωσης», που έχουν δημιουργηθεί σε κοινότητες της Γκιπούθκοα - όπως στη Ρεντερία και την Αθπεΐτια. Σε αυτά, τα θύματα της ΕΤΑ συναντώνται με εκπροσώπους της οργάνωσης, προκειμένου «να δημιουργηθούν πεδία αλληλοκατανόησης και συμπάθειας για τον πόνο του άλλου».


Ο Γουρίδι έχει καταδικασθεί ως υπεύθυνος για μία σειρά επιθέσεων. Μεταξύ των κατηγοριών αυτών περιλαμβάνεται και η διαταγή για τη δολοφονία, το 2000, του επικεφαλής των δικαστικών αρχών της Ανδαλουσίας Λουΐς Πορτέρο.



ελλαδα νεο κομμα
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

Comments

Popular posts from this blog

μπουφεδες δελουδης

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html μπουφεδες δελουδης Συγκεκριμένα, ο 63χρονος είχε στείλει στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου μήνυμα με το οποίο απειλούσε για «εκτελέσεις» αν ψήφισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. μπουφεδες δελουδης Σύλληψη άνδρα στο Παγκράτι για τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝ. ΕΛ. Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, μεταφέρεται στον εισαγγελέα Αθηνών. σιγα μην κλαψω φυσσας στιχοι Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά χτες το βράδυ από την Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος διατύπωσε έντονες ακροδεξιές απόψεις, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής η συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ. ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσου

αργυρης κουρης δερματολογος

«Υλοποιείται η δέσμευση που αναλάβαμε πριν από 3,5 χρόνια στην Κοζάνη: Έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει: «Σκοπός της νομοθετικής ρύθμισης για το περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο λιγνιτικών περιοχών είναι η ενίσχυση των ιδιαιτέρως περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας εξαιτίας της επιβάρυνσης από την λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων». Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης. https://t.co/fUtoSJZMc0 — Prime Minister GR (@Primemini

επι τω πρακτεω

ειδικο και τελικο απαρεμφατο ασκησεις Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του σκάφους, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βυθίστηκε ολόκληρο μέσα σε λίγα λεπτά. https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html επι τω πρακτεω Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για θύματα, όμως οι εικόνες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε στον πορθμό του Σελαγιάρ, σοκάρουν. τρενακια συναρμολογουμενα Οι επιβάτες φορούν σωσίβια και προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή. Menurut Kapolres Kep. Selayar, AKBP Syamsu Ridwan hingga pkl. 17.05 wita terdapat 6 orang meninggal dunia dan pencarian korban lainnya masih terus dilakukan pic.twitter.com/2POItVybMa — IG : Daeng Info (@Daeng_Info) 3 Ιουλίου 2018 επι τω πρακτεω https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html