Skip to main content

βαλια χατζηθεοδωρου ινσταγκραμ

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html
βαλια χατζηθεοδωρου ινσταγκραμ

Μάλιστα, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το νέο κύμα κακοκαιρίας να είναι ανάλογο με αυτό που καταγράφηκε τον Ιανουάριο του 2017.


τι ειναι τοκοχρεωλυτικο δανειο

Παράλληλα, ο καθηγητής Εφαρμοσμένης Φυσικής και του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας του Πανεπιστημίου Πατρών, Αθανάσιος Αργυρίου εξηγεί στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το πώς έφθασε στη χώρα μας το κύμα κακοκαιρίας.


«Μια διαρκής έξαρση των υψηλών πιέσεων στη Δυτική Ευρώπη επεκτάθηκε στο Βόρειο Ατλαντικό, προς τον αρκτικό κύκλο, με αποτέλεσμα την εισβολή ψυχρών και ξηρών πολικών αερίων μαζών αρκετά νότια και την ανάπτυξη ψυχρού μετώπου στην ανατολική και κεντρική Ευρώπη και στην περιοχή των Βαλκανίων».


Όπως προσθέτει, «αυτές οι ψυχρές αέριες μάζες, θερμοκρασίας κατά 10 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερης από τον εποχιακό μέσο όρο, στην περιοχή των Βαλκανίων, εκτιμάται ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα φθάσουν αρκετά νότια στη Μεσόγειο, έως και περίπου τις ακτές της Αφρικής».


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html

Σχετικά με τις χιονοπτώσεις, ο Αθανάσιος Αργυρίου λέει ότι «η ορογραφία των Βαλκανίων (ασφαλώς και της Ελλάδας) έχει ως αποτέλεσμα, το προκαλούμενο βόρειο – βορειοανατολικό ρεύμα ψυχρού αέρα, να προκαλέσει σφοδρές χιονοπτώσεις σε όλη την περιοχή μέχρι το Σαββατοκύριακο».


Επίσης, σύμφωνα με τον καθηγητή, «η άφιξη στη Μεσόγειο της ψυχρής αέριας μάζας, έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση χιονοπτώσεων σε μεγάλο μέρος της Ιταλίας, ακόμη και νότια».


«Η ύφεση αυτή στη Μεσόγειο», λέει ο καθηγητής, «ενδέχεται να προκαλέσει μετωπογένεση, με αποτέλεσμα ραγδαίες βροχές μέσα στο Σαββατοκύριακο, στη θάλασσα Κυθήρων, στην Κρήτη, στο κεντρικό και ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα».
Απαντώντας στην ερώτηση, για το εάν το φετινό κύμα κακοκαιρίας, μπορεί να είναι ανάλογο με αυτό που έπληξε τη χώρα τον Ιανουάριο του 2017, ο Αθανάσιος Αργυρίου λέει: «Αναφορικά με το 2017, η κακοκαιρία ήταν αποτέλεσμα του εκτροχιασμού της πολικής δίνης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την αιφνίδια κάθοδο πολικών αερίων μαζών σε νοτιότερα (και στα δικά μας) γεωγραφικά πλάτη. Παρά το ότι αυτό το φαινόμενο δεν συμβαίνει συχνά, εν τούτοις, οι τρέχουσες παρατηρήσεις και καταγραφές που διαθέτουμε, υποδεικνύουν πως είναι πολύ πιθανό το φαινόμενο να επαναληφθεί φέτος, κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, έως τις αρχές Φεβρουαρίου. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα επαναληφθούν τα φαινόμενα του 2017, δηλαδή θα έχουμε ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες και έντονες χιονοπτώσεις στη χώρα μας».


Καταλήγοντας ο καθηγητής, αναφέρει ότι «αυτή τη στιγμή, ερευνητικές ομάδες και μετεωρολογικοί φορείς παρακολουθούν την εξέλιξη της πολικής δίνης».



βαλια χατζηθεοδωρου ινσταγκραμ
για πόσες ώρες κοιμούνται οι γάτες ημερησίως

Comments

Popular posts from this blog

μπουφεδες δελουδης

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html μπουφεδες δελουδης Συγκεκριμένα, ο 63χρονος είχε στείλει στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου μήνυμα με το οποίο απειλούσε για «εκτελέσεις» αν ψήφισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. μπουφεδες δελουδης Σύλληψη άνδρα στο Παγκράτι για τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝ. ΕΛ. Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, μεταφέρεται στον εισαγγελέα Αθηνών. σιγα μην κλαψω φυσσας στιχοι Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά χτες το βράδυ από την Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος διατύπωσε έντονες ακροδεξιές απόψεις, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής η συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ. ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσου

αργυρης κουρης δερματολογος

«Υλοποιείται η δέσμευση που αναλάβαμε πριν από 3,5 χρόνια στην Κοζάνη: Έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει: «Σκοπός της νομοθετικής ρύθμισης για το περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο λιγνιτικών περιοχών είναι η ενίσχυση των ιδιαιτέρως περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας εξαιτίας της επιβάρυνσης από την λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων». Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης. https://t.co/fUtoSJZMc0 — Prime Minister GR (@Primemini

επι τω πρακτεω

ειδικο και τελικο απαρεμφατο ασκησεις Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του σκάφους, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βυθίστηκε ολόκληρο μέσα σε λίγα λεπτά. https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html επι τω πρακτεω Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για θύματα, όμως οι εικόνες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε στον πορθμό του Σελαγιάρ, σοκάρουν. τρενακια συναρμολογουμενα Οι επιβάτες φορούν σωσίβια και προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή. Menurut Kapolres Kep. Selayar, AKBP Syamsu Ridwan hingga pkl. 17.05 wita terdapat 6 orang meninggal dunia dan pencarian korban lainnya masih terus dilakukan pic.twitter.com/2POItVybMa — IG : Daeng Info (@Daeng_Info) 3 Ιουλίου 2018 επι τω πρακτεω https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html