Skip to main content

σατιρα μαρουσι τηλεφωνο

διαστημα εξωγηινοι
υπηρεσίεσ τεχνικού ασφαλείασ

Η Superleague είχε αναβάλει το ματς της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ (που ήταν προγραμματισμένο για αύριο μεσημέρι) λόγω του χιονιού και του πάγου που καλύπτει τα πάντα στην πόλη της Λάρισας αλλά και το AEL FC Arena, δεν έκανε όμως το ίδιο με την πρώτη αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής, που θα γινοταν στο Καυτανζόγλειο (παρότι άνθρωπος της είχε μεταβεί την Παρασκευή στο γήπεδο και είχε ενημερώσει).


4017624
(Το AEL FC ARENA σήμερα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ)


Ηρακλής και Κέρκυρα αναγκάστηκαν να βρεθούν κανονικά στο γήπεδο, που έμοιαζε με βομβαρδισμένο τοπίο από το χιόνι και τον πάγο και ο διαιτητής Καραντώνης έκανε όσα επιτάσσει ο ΚΑΠ με την μπάλα και βέβαια ανέβαλε το παιχνίδι.


σατιρα μαρουσι τηλεφωνο

4017654
(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


σατιρα μαρουσι τηλεφωνο

Εδώ όμως αρχίζουν τα "παράξενα" του Ελληνικού ποδοσφαίρου, διότι ο διαιτητής ζήτησε από τις δύο ομάδες να είναι και πάλι αύριο στις 15.00 στο γήπεδο (όπως ορίζει ο κανονισμός). Ο αγωνιστικός χώρος όμως έμοιαζε αδύνατον να έχει καθαριστεί (παρότι ο διαιτητής έχει άλλη άποψη), κυρίως από τον πάγο, αφού δεν υπάχουν ούτε τα κατάλληλα μηχανήματα, ούτε το προσωπικό.


4017663
(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Σήμερα βγήκαν 5 υπάλληλοι με σκούπες (!), που μπόρεσαν απλά να βγάλουν στην επιφάνεια τον πάγο, ενώ η διοίκηση του Σταδίου που είναι υπεύθυνη δήλωνε ότι αδυνατύσε και τις προηγούμενες ημέρες (που δεν χιόνιζε) να το καθαρίσει.


4017657
(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Επιπλέον, αύριο Κυριακή ήταν προγραμματισμένη και διακοπή της ηλεκτροδότησης (λόγω εργασιών) και βέβαια ο πάγος θα παραμένει εντός και εκτός σταδίου, αποτελώντας κίνδυνο θάνατο για ομάδες και θεατές. Και ο ΚΑΠ δεν έχει πρόβλεψη για αναβολή αγώνα το τελευταίο 24ωρο (όπως έγινε μεσοβδόμαδα και με το Κύπελλο) και την Κέρκυρα να διαμαρτύρεται δίκαια, διότι θα πρέπει να ταξιδέψει και αύριο στην Θεσσαλονίκη (προφανώς δίχως λόγο, αφού μοιάζει απίθανο να έχει καθαρίσει το ματς) και την Τρίτη να ταξιδέψει εκ νέου για Αθήνα, αφού παίζει με τον Ατρόμητο.


4017829
(Ο διαιτητής και οι παίκτες των δύο ομάδων - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Τελικά επικράτησε η λογική και η Superleague ανέβαλε (με ανακοίνωση της) και 2ο ματς του Ηρακλή (εκκρεμεί και το Βέροια-Ηρακλής της 2ης αγωνιστικής και είναι πιθανόν να γίνει πρώτα το Ηρακλής-Βέροια της 17ης αγωνιστικής και μετά αυτό που αναβλήθηκε).


Αναβολή και στη Football League


Ούτε το ματς του Αγροτικού Αστέρα και του Άρη για την δεύτερη κατηγορλια έγινε, με τις δύο ομάδες να ζητουν επίσης να μην γίνει ούτε αύριο το ματς. Ήδη η Football League είχε αναβάλει από εχθές το Αναγέννηση Καρδίτσας-Λαμία (αύριο Κυριακή).


4017620
(Το γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)




https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

Comments

Popular posts from this blog

μπουφεδες δελουδης

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html μπουφεδες δελουδης Συγκεκριμένα, ο 63χρονος είχε στείλει στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου μήνυμα με το οποίο απειλούσε για «εκτελέσεις» αν ψήφισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. μπουφεδες δελουδης Σύλληψη άνδρα στο Παγκράτι για τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝ. ΕΛ. Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, μεταφέρεται στον εισαγγελέα Αθηνών. σιγα μην κλαψω φυσσας στιχοι Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά χτες το βράδυ από την Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος διατύπωσε έντονες ακροδεξιές απόψεις, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής η συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ. ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσου

αργυρης κουρης δερματολογος

«Υλοποιείται η δέσμευση που αναλάβαμε πριν από 3,5 χρόνια στην Κοζάνη: Έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει: «Σκοπός της νομοθετικής ρύθμισης για το περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο λιγνιτικών περιοχών είναι η ενίσχυση των ιδιαιτέρως περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας εξαιτίας της επιβάρυνσης από την λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων». Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης. https://t.co/fUtoSJZMc0 — Prime Minister GR (@Primemini

επι τω πρακτεω

ειδικο και τελικο απαρεμφατο ασκησεις Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του σκάφους, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βυθίστηκε ολόκληρο μέσα σε λίγα λεπτά. https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html επι τω πρακτεω Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για θύματα, όμως οι εικόνες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε στον πορθμό του Σελαγιάρ, σοκάρουν. τρενακια συναρμολογουμενα Οι επιβάτες φορούν σωσίβια και προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή. Menurut Kapolres Kep. Selayar, AKBP Syamsu Ridwan hingga pkl. 17.05 wita terdapat 6 orang meninggal dunia dan pencarian korban lainnya masih terus dilakukan pic.twitter.com/2POItVybMa — IG : Daeng Info (@Daeng_Info) 3 Ιουλίου 2018 επι τω πρακτεω https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html