Skip to main content

μειωμενη απασχοληση

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_126.html
Αίσχος – Πολεμούν την Ορθοδοξία: Εμφάνισαν εικόνα της Παναγίας να αυτοκτονεί (pics)

Ντροπή και αποτροπιασμό προκαλεί ένας προκλητικός πίνακας που απεικονίζει την Παναγία να κρατά όπλο κολλημένο στον κρόταφό της.


Το Πατριαρχείο Γεωργίας διαμαρτυρήθηκε εντονότατα μετά την πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή Archevani στο Rustavi 2, όπου κατά τη συζήτηση ενός νομοσχεδίου που θα επέτρεπε τη δυνατότητα λογοκρισίας σε κάποια έργα τέχνης, ο δημοσιογράφος Giorgi Gabunia έδειξε έναν πίνακα ζωγραφικής της εγκύου Παναγίας που κρατούσε ένα πιστόλι σαν να ήθελε να αυτοκτονήσει.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η δημιουργός του προκλητικότατου πίνακα είναι η Lia Ukleba, καλλιτέχνης από το Kutaisi. Το έργο τέχνης «Η Μητέρα του Θεού με το Παιχνίδι-όπλο» δημιουργήθηκε το 2015 και προκάλεσε έντονες αντιπαραθέσεις και επικρίσεις στο πλαίσιο της γεωργιανής κοινωνίας, ακόμα και σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, ο δημοσιογράφος δήλωσε: «σήμερα έχουμε έναν εξαιρετικό επισκέπτη,» η Παναγία με το Παιχνίδι - όπλο «. Αυτός ο πίνακας είναι επίσης γνωστός με το όνομα Virgin Suicide (Παρθένος αυτοκτονούσα) . Ωστόσο, καθώς πρόκειται για ένα πιστόλι παιχνίδι, δεν μπορεί να αυτοκτονήσει και θα γεννήσει τον Ιησού, οπότε μην ανησυχείτε.»


μειωμενη απασχοληση

Το Πατριαρχείο Γεωργίας δήλωσε ότι οι αντι-Εκκλησιαστικές δυνάμεις ξεκίνησαν ένα νέο κύμα εκστρατειών ενάντια στην Γεωργιανή Ορθόδοξη Εκκλησία και υποστήριξαν ότι ο Ρουστάβι 2 είναι ο πιο δραστήριος μοχλός μεταξύ τους.

Το Πατριαρχείο κάλεσε τους κληρικούς του να κόψουν όλους τους δεσμούς με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο.

«Καλούμε τους κληρικούς μας να σταματήσουν τις σχέσεις τους με τον Rustavi 2, να μην δώσουν συνεντεύξεις και να μην συμμετάσχουν στα προγράμματά του», αναφέρει η δήλωση.

Η Εκκλησία κάλεσε επίσης την Ορθόδοξη κοινότητα να μείνει μακριά από το Rustavi 2.

Η Γεωργιανή Εκκλησία ζήτησε ακόμη από τις ΜΚΟ και τους διεθνείς οργανισμούς «να δείξουν στην κοινωνία ότι η δημοκρατία δεν σημαίνει ότι προσβάλλουν τα θρησκευτικά συναισθήματα των ανθρώπων».

«Καλούμε επίσης την κυβέρνηση να λάβει αποτελεσματικά και γρήγορα μέτρα για τη δημιουργία νομικών μηχανισμών για την προστασία της κοινωνίας και την πρόληψη πιθανών ανεξέλεγκτων διαδικασιών στη χώρα», αναφέρει η δήλωση.

Μετά την τηλεοπτική εκπομπή, ο Μητροπολίτης Ruisi & Urbnisi Ιώβ δήλωσε ότι ο δημοσιογράφος είναι «υπηρέτης του διαβόλου» που προσβάλλει τον Ιησού Χριστό και την Παναγία.

«Πρέπει να εγκαταλείψει όχι μόνο τη δημοσιογραφία αλλά και να εγκαταλείψει τη χώρα. Εγώ, ως κληρικός, δεν πρέπει να το λέω αυτό αλλά εγώ τον καταριέμαι. Είναι ο υπάλληλος του διαβόλου και ολόκληρη η τηλεοπτική εταιρεία [Rustavi 2] πρέπει να κλείσει», τόνισε.

Ο γενικός διευθυντής της TV Rustavi 2, Νίκα Γκουραμέια, από την πλευρά του, δήλωσε ότι θα μπορούσε να ζητήσει συγγνώμη, αλλά ότι δεν θα το κάνει.

«Δεν ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε τα λάθη μας, αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτα λάθος. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι τα θρησκευτικά συναισθήματα κάποιου τραυματίστηκαν, αλλά δεν ήταν ο στόχος μας», ανέφερε .

Ο δημοσιογράφος Γ. Γκαμπούνια βρίσκεται για δεύτερη φορά υπό το πρίσμα κριτικής από την Εκκλησία. Στα μέσα Μαρτίου, έκανε μια δήλωση σχετικά με τον Ιησού Χριστό που εξόργισε το Πατριαρχείο, ενορίες και υπερεθνικιστικές ομάδες, οι οποίοι διεξήγαγαν διαμαρτυρία στα κεντρικά γραφεία του Rustavi , υποστηρίζοντας ότι ο δημοσιογράφος «έβλαψε» τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις.

Η Γκαμπούνια αστειεύτηκε στις 18 Μαρτίου ότι ο Χριστός είχε κάνει ένα «τεράστιο λάθος» όταν πήγε στο Ισραήλ πριν από 2000 χρόνια.

«Αντ ‘αυτού, ο Ιησούς έπρεπε να είχε πάει στο Adjara [παράκτια περιοχή της Γεωργίας], όπου δεν θα είχε σταυρωθεί, καθώς δεν έμειναν δέντρα. Όλα έχουν μεταφερθεί στον κήπο της Bidzina Ivanishvili, «δήλωσε ο Γκαμπόυνια, αναφερόμενος στον μεγιστάνα Ιβιγισβίλι, ιδρυτή κόμματος της Γεωργίας, γνωστό για το χόμπι της συλλογής δέντρων.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι δεν έκανε τίποτα λάθος και δεν ζήτησε συγγνώμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY:


Αίσχος – Πολεμούν την Ορθοδοξία: Εμφάνισαν εικόνα της Παναγίας να αυτοκτονεί (pics)
01
Αίσχος – Πολεμούν την Ορθοδοξία: Εμφάνισαν εικόνα της Παναγίας να αυτοκτονεί (pics)















μειωμενη απασχοληση
costco open hours montreal
ποικιλιες ερυθρων κρασιων

Comments

Popular posts from this blog

μπουφεδες δελουδης

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html μπουφεδες δελουδης Συγκεκριμένα, ο 63χρονος είχε στείλει στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου μήνυμα με το οποίο απειλούσε για «εκτελέσεις» αν ψήφισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. μπουφεδες δελουδης Σύλληψη άνδρα στο Παγκράτι για τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝ. ΕΛ. Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, μεταφέρεται στον εισαγγελέα Αθηνών. σιγα μην κλαψω φυσσας στιχοι Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά χτες το βράδυ από την Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος διατύπωσε έντονες ακροδεξιές απόψεις, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής η συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ. ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσου

αργυρης κουρης δερματολογος

«Υλοποιείται η δέσμευση που αναλάβαμε πριν από 3,5 χρόνια στην Κοζάνη: Έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει: «Σκοπός της νομοθετικής ρύθμισης για το περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο λιγνιτικών περιοχών είναι η ενίσχυση των ιδιαιτέρως περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας εξαιτίας της επιβάρυνσης από την λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων». Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης. https://t.co/fUtoSJZMc0 — Prime Minister GR (@Primemini

επι τω πρακτεω

ειδικο και τελικο απαρεμφατο ασκησεις Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του σκάφους, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βυθίστηκε ολόκληρο μέσα σε λίγα λεπτά. https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html επι τω πρακτεω Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για θύματα, όμως οι εικόνες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε στον πορθμό του Σελαγιάρ, σοκάρουν. τρενακια συναρμολογουμενα Οι επιβάτες φορούν σωσίβια και προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή. Menurut Kapolres Kep. Selayar, AKBP Syamsu Ridwan hingga pkl. 17.05 wita terdapat 6 orang meninggal dunia dan pencarian korban lainnya masih terus dilakukan pic.twitter.com/2POItVybMa — IG : Daeng Info (@Daeng_Info) 3 Ιουλίου 2018 επι τω πρακτεω https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html