Skip to main content

ο παρων η παρουσα το παρον

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html
ο παρων η παρουσα το παρον

Πέραν της παράτασης που δόθηκε στην υποβολή αιτήσεων, οι αλλαγές στην Κοινή υπουργική απόφαση για την απονομή του βοηθήματος καθιστούν περισσότερες μονογονεϊκές οικογένειες και ανασφάλιστους ειδικών κατηγοριών δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος.


αττικα λογιστηριο

Σύμφωνα με υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης θα δοθούν πρόσθετα έως και 40 εκατ. ευρώ σε νέους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος.


Αυτό γίνεται για να συμπεριληφθούν επί πλέον κατηγορίες δικαιούχων που δεν πληρούσαν όλα τα κριτήρια αξιολόγησης κατά την προηγούμενη φάση της διαδικασίας. Η πλατφόρμα του κοινωνικού μερίσματος (www.koinonikomerisma.gr) θα είναι ανοιχτή έως τις 26 Δεκεμβρίου για τις ακόλουθες περιπτώσεις:



  • Μονογονεϊκές οικογένειες, οι οποίες λαμβάνουν το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων ή το επίδομα πολυτέκνων για τις οποίες προωθείται η θέσπιση ευνοϊκότερου συντελεστή στάθμισης με στόχο να διευρυνθεί η βάση των δικαιούχων απ’ αυτήν την κατηγορία. Για τις μονογονεϊκές οικογένειες που ήδη η αίτησή τους έχει εγκριθεί η διαδικασία θα γίνει αυτόματα και τυχόν διαφορά στο ύψος του ποσού που έχει εγκριθεί θα πιστωθεί αυτόματα σε δεύτερη πληρωμή στο λογαριασμό που έχει δηλωθεί.

  • Ηλικιωμένοι άνω των 67 ετών για τους οποίους δεν θα ισχύσει το κριτήριο της υποχρεωτικής ασφάλισης του ενός μήνα.

  • Μονοπρόσωπα νοικοκυριά στα οποία δικαιούχος είναι άτομο με αναπηρία 67% και άνω για τα οποία επίσης, δεν θα ισχύσει το παραπάνω κριτήριο.

  • Νοικοκυριά που από σφάλμα στις φορολογικές τους δηλώσεις, δήλωσαν δαπάνες φροντιστηρίων στο πεδίο για τις δαπάνες των ιδιωτικών σχολείων.

  • Νοικοκυριά στα οποία εντοπίστηκαν σφάλματα κατά τη διασταύρωση των στοιχείων τους στις βάσεις δεδομένων και οι αιτήσεις τους απορρίφθηκαν ή ακυρώθηκαν.


Τέλος, μπορεί σήμερα να έγιναν οι καταβολές του κοινωνικού μερίσματος στους δικαιούχους, ωστόσο η πίστωση των ποσών στους τραπεζικούς λογαριασμούς συνοδεύθηκε με παρατράγουδα, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις το μέρισμα αν και ακατάσχετο έκανε φτερά από τους λογαριασμούς δικαιούχων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν αναγκαστικά μέτρα είσπραξης. Αυτό έγινε επειδή οι δικαιούχοι δεν είχαν δηλώσει τον τραπεζικό λογαριασμό ως ακατάσχετο.


Χρήσιμες οδηγίες




ο παρων η παρουσα το παρον
ελληνικα πολυβολα

Comments

Popular posts from this blog

μπουφεδες δελουδης

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html μπουφεδες δελουδης Συγκεκριμένα, ο 63χρονος είχε στείλει στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου μήνυμα με το οποίο απειλούσε για «εκτελέσεις» αν ψήφισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. μπουφεδες δελουδης Σύλληψη άνδρα στο Παγκράτι για τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝ. ΕΛ. Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, μεταφέρεται στον εισαγγελέα Αθηνών. σιγα μην κλαψω φυσσας στιχοι Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά χτες το βράδυ από την Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος διατύπωσε έντονες ακροδεξιές απόψεις, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής η συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ. ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσου

αργυρης κουρης δερματολογος

«Υλοποιείται η δέσμευση που αναλάβαμε πριν από 3,5 χρόνια στην Κοζάνη: Έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει: «Σκοπός της νομοθετικής ρύθμισης για το περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο λιγνιτικών περιοχών είναι η ενίσχυση των ιδιαιτέρως περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας εξαιτίας της επιβάρυνσης από την λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων». Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης. https://t.co/fUtoSJZMc0 — Prime Minister GR (@Primemini

επι τω πρακτεω

ειδικο και τελικο απαρεμφατο ασκησεις Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του σκάφους, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βυθίστηκε ολόκληρο μέσα σε λίγα λεπτά. https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html επι τω πρακτεω Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για θύματα, όμως οι εικόνες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε στον πορθμό του Σελαγιάρ, σοκάρουν. τρενακια συναρμολογουμενα Οι επιβάτες φορούν σωσίβια και προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή. Menurut Kapolres Kep. Selayar, AKBP Syamsu Ridwan hingga pkl. 17.05 wita terdapat 6 orang meninggal dunia dan pencarian korban lainnya masih terus dilakukan pic.twitter.com/2POItVybMa — IG : Daeng Info (@Daeng_Info) 3 Ιουλίου 2018 επι τω πρακτεω https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html