Skip to main content

μεγαλα μοντερνα ρολογια τοιχου

των πρεσβεων κλιση
λεξικο ξαδερφη
μεγαλα μοντερνα ρολογια τοιχου

Τα νεοεκλεγέντα μέλη συνήλθαν σε σώμα και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις, εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοικητικής Επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από τους: Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Μίχαλος, Α’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Συγγελίδης, Β’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μπρατάκος, Γ΄ Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Σιαμίδης, Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Μωραϊτης, Οικονομικός Επόπτης: Ευάγγελος Τσόγης, Υπεύθυνος Γ. Ε.Μ. Η. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων: Σταύρος Γεωργάκης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων: Δημήτριος Δημητρίου και Μέλος Διοικητικής Επιτροπής: Νικόλαος Βασιλείου.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, στην πρώτη του ομιλία ενώπιων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τόνισε μεταξύ άλλων:


«Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας και να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κάνατε όλο το προηγούμενο διάστημα. Οι μεγάλοι νικητές αυτών των εκλογών, ήταν η ενότητα, η συσπείρωση και η συμμετοχή.


Σήμερα είναι η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ, του οποίου έχω τη μεγάλη τιμή και ευθύνη να ηγούμαι, για τρίτη συνεχή θητεία.


Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για το σύνολο της αγοράς, οι επιχειρήσεις έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα. Με τη μαζική τους προσέλευση στην κάλπη, απέδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον επιμελητηριακό θεσμό και ειδικότερα στο ΕΒΕΑ.


Οι επιχειρηματικές δυνάμεις είναι εδώ, ενωμένες και αποφασισμένες να απαιτήσουν τα αυτονόητα. Ένα περιβάλλον με λιγότερους φόρους και εισφορές, περισσότερα κίνητρα και ευκαιρίες για επενδύσεις και ανάπτυξη και ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.


Οι επιχειρηματικές δυνάμεις έδωσαν σε εμάς την εντολή αλλά και τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα απέναντι στην κρίση. Να συνεχίσουμε να διεκδικούμε συνθήκες επιβίωσης και ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία, για τις ελληνικές επιχειρήσεις».



μεγαλα μοντερνα ρολογια τοιχου
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html

Comments

Popular posts from this blog

μπουφεδες δελουδης

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html μπουφεδες δελουδης Συγκεκριμένα, ο 63χρονος είχε στείλει στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου μήνυμα με το οποίο απειλούσε για «εκτελέσεις» αν ψήφισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. μπουφεδες δελουδης Σύλληψη άνδρα στο Παγκράτι για τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝ. ΕΛ. Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, μεταφέρεται στον εισαγγελέα Αθηνών. σιγα μην κλαψω φυσσας στιχοι Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά χτες το βράδυ από την Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος διατύπωσε έντονες ακροδεξιές απόψεις, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής η συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ. ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσου

αργυρης κουρης δερματολογος

«Υλοποιείται η δέσμευση που αναλάβαμε πριν από 3,5 χρόνια στην Κοζάνη: Έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει: «Σκοπός της νομοθετικής ρύθμισης για το περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο λιγνιτικών περιοχών είναι η ενίσχυση των ιδιαιτέρως περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας εξαιτίας της επιβάρυνσης από την λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων». Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης. https://t.co/fUtoSJZMc0 — Prime Minister GR (@Primemini

επι τω πρακτεω

ειδικο και τελικο απαρεμφατο ασκησεις Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του σκάφους, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βυθίστηκε ολόκληρο μέσα σε λίγα λεπτά. https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html επι τω πρακτεω Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για θύματα, όμως οι εικόνες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε στον πορθμό του Σελαγιάρ, σοκάρουν. τρενακια συναρμολογουμενα Οι επιβάτες φορούν σωσίβια και προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή. Menurut Kapolres Kep. Selayar, AKBP Syamsu Ridwan hingga pkl. 17.05 wita terdapat 6 orang meninggal dunia dan pencarian korban lainnya masih terus dilakukan pic.twitter.com/2POItVybMa — IG : Daeng Info (@Daeng_Info) 3 Ιουλίου 2018 επι τω πρακτεω https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html