Skip to main content

αδιαφορια η καλυτερη απαντηση

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html
forthnet mail ρυθμισεις
αδιαφορια η καλυτερη απαντηση

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε εσπευσμένα από το Μόσταρ της Βοσνίας όπου επρόκειτο να παραστεί σε τελετή βράβευσής του.


Μόλις έφτασε στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός μετέβη στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, όπου παρέμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για τον συντονισμό των επιχειρήσεων.


εργατες της νυχτας

Σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπροσώπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, στις 2:40 τα ξημερώματα της Τρίτης, έκανε λόγο μια πολύ δύσκολη νύχτα.


«Ο συνδυασμός των σφοδρών δυτικών ανέμων και των πολλαπλών παράλληλων μετώπων δημιούργησε μια πρωτοφανή σε έκταση και δυσκολία κατάσταση για τις πυροσβεστικές δυνάμεις.


αδιαφορια η καλυτερη απαντηση

Είχαμε τρία παράλληλα μέτωπα περιμετρικά της Αττικής και πάνω από 15 εστίες πυρκαγιάς που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα, δημιουργώντας έναν πρωτοφανή και σχεδόν ανυπέρβλητο κλοιό.


Από τη πρώτη στιγμή στα πύρινα μέτωπα έσπευσε το σύνολο των πτητικών δυνάμεων, 7 καναντέρ και 10 ελικόπτερα, καθώς και πάνω από 300 πυροσβεστικά οχήματα.


Το πύρινο μέτωπο στο Νέο Βουτζά εξελίχθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε καταστροφική πυρκαγιά, καθώς η ταχύτητα του ανέμου έφθασε ακόμη και τα 9 μποφόρ, με αποτέλεσμα η φωτιά να περάσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τη Λεωφόρο Μαραθώνος με κατεύθυνση προς τη παραλία στο Μάτι.


Εκεί δυστυχώς είχαμε και τον μεγαλύτερο αριθμό τραυματιών αλλά δυστυχώς και νεκρών, από πολίτες που δε πρόλαβαν να απομακρυνθούν και εγκλωβίσθηκαν στα σπίτια ή στα οχήματά τους.


Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, υπερβαίνει τους 20 και οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 88 ενήλικες εκ των οποίων οι 11 σοβαρά, καθώς και 16 παιδιά.
Η διαδικασία της έρευνας και της καταγραφής συνεχίζεται και η σχετική ενημέρωση θα είναι συνεχής.


Τούτη την ώρα πέρα από τις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη παράλληλο σχέδιο αντιμετώπισης της έκτακτης ανάγκης στις Ανατολικές ακτές της Αττικής με συντονισμένη προσπάθεια απεγκλωβισμού πολιτών από 9 σκάφη του Λιμενικού, 2 του Πολεμικού Ναυτικού, μια φρεγάτα και ένα αρματαγωγό, καθώς και δεκάδες ιδιωτικά σκάφη υπό τις οδηγίες του λιμενικού σώματος.


Ταυτόχρονα ελικόπτερα Σικορσκι του Πολεμικού Ναυτικού επιχειρούν στη θαλάσσια περιοχή συμβάλλοντας στις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα.


Όλα τα σκάφη μεταφέρουν πολίτες από τις ακτές στο λιμάνι της Ραφήνας, από όπου επιβιβάζονται σε λεωφορεία που τους μεταφέρουν σε ξενοδοχεία που έχει διαθέσει η Ένωση ξενοδόχων καθώς και σε διαθέσιμους χώρους των ενόπλων δυνάμεων.


Αυτή τη στιγμή ο συντονισμός των επιχειρήσεων γίνεται από το Κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής, όπου βρίσκεται επικεφαλής ομάδας υπουργών ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, αλλά και από το Ειδικό κέντρο επιχειρήσεων, όπου βρίσκεται ο Υπουργός Άμυνας και οι αρχηγοί των Ενόπλων δυνάμεων, καθώς και το ΚΕΠΙΧ του Λιμενικού υπό τον υπουργό Ναυτιλίας, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός βρίσκεται επί τόπου στο Λιμάνι της Ραφήνας.


Αύριο με το πρώτο φως της ημέρας θα επιχειρήσουν όλες οι διαθέσιμες πτητικές δυνάμεις της Πολεμικής Αεροπορίας και του πυροσβεστικού σώματος, ενώ σε ανταπόκριση αιτήματος προς τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας θα συνδράμουν και αεροσκάφη από την Ισπανία αλλά και πρόσθετο πεζοπόρο τμήμα 60 ατόμων από την Κύπρο.


Το φαινόμενο των 15 ταυτόχρονων εστιών σε τρία διαφορετικά μέτωπα, που έλαβε χώρα σήμερα στην Αττική, οδήγησε το ΥΠΕΘΑ να απευθύνει αίτημα προς τις ΗΠΑ, οι οποιες ανταποκρίθηκαν και έτσι αύριο θα βρίσκεται στον εναέριο χώρο της Αττικης ειδικά εξοπλισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV, που θα παρατηρεί και θα εντοπίζει οποιαδήποτε ύποπτη ενέργεια.


Τούτη την ωρα είναι η ωρα της μαχης και τούτη την ώρα πρέπει να συνεχίσουμε.
Μοναδικό μας μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η αντιμετώπιση της καταστροφής και η συνδρομή στους πολίτες που έχουν πληγεί», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Ο πρωθυπουργός είχε συνεχή ενημέρωση για τα μέτωπα των πυρκαγιών ωστόσο αποφάσισε να επιστρέψει λόγω του προβληματισμού του για τα παράλληλα μέτωπα. Τόσο από τις δηλώσεις όσο και από τις ερωτήσεις που έκανε κατά την ενημέρωσή του στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής είναι φανερό πως θέλει να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια των πυρκαγιών. Έκανε λόγο για «ασύμμετρο φαινόμενο» και στις δηλώσεις του θέλησε να δώσει έμφαση στην αξία της ανθρώπινης ζωής κάνοντας παράλληλα έκκληση για ενότητα και συσπείρωση δυνάμεων.



https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

Comments

Popular posts from this blog

μπουφεδες δελουδης

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html μπουφεδες δελουδης Συγκεκριμένα, ο 63χρονος είχε στείλει στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου μήνυμα με το οποίο απειλούσε για «εκτελέσεις» αν ψήφισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. μπουφεδες δελουδης Σύλληψη άνδρα στο Παγκράτι για τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝ. ΕΛ. Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, μεταφέρεται στον εισαγγελέα Αθηνών. σιγα μην κλαψω φυσσας στιχοι Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά χτες το βράδυ από την Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος διατύπωσε έντονες ακροδεξιές απόψεις, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής η συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ. ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσου

αργυρης κουρης δερματολογος

«Υλοποιείται η δέσμευση που αναλάβαμε πριν από 3,5 χρόνια στην Κοζάνη: Έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει: «Σκοπός της νομοθετικής ρύθμισης για το περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο λιγνιτικών περιοχών είναι η ενίσχυση των ιδιαιτέρως περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας εξαιτίας της επιβάρυνσης από την λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων». Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης. https://t.co/fUtoSJZMc0 — Prime Minister GR (@Primemini

επι τω πρακτεω

ειδικο και τελικο απαρεμφατο ασκησεις Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του σκάφους, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βυθίστηκε ολόκληρο μέσα σε λίγα λεπτά. https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html επι τω πρακτεω Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για θύματα, όμως οι εικόνες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε στον πορθμό του Σελαγιάρ, σοκάρουν. τρενακια συναρμολογουμενα Οι επιβάτες φορούν σωσίβια και προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή. Menurut Kapolres Kep. Selayar, AKBP Syamsu Ridwan hingga pkl. 17.05 wita terdapat 6 orang meninggal dunia dan pencarian korban lainnya masih terus dilakukan pic.twitter.com/2POItVybMa — IG : Daeng Info (@Daeng_Info) 3 Ιουλίου 2018 επι τω πρακτεω https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html