Skip to main content

ερευνητικη δημοσιογραφια τι ειναι

Το δικαστήριο, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως, έκανε δεκτό το αίτημα του πρώην υπουργού για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του με ψήφους 3-2.


ερευνητικη δημοσιογραφια τι ειναι

Το κλίμα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο είναι χωρίς υπερβολή πανηγυρικό και ο πρώην υπουργός ο οποίος νοσηλεύεται εκεί, έμαθε τα ευχάριστα νέα παρουσίας της κόρης του Αρετής και φανερά συγκινημένος είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ.


μερα μεσημερι στης ακροπολης τα μερη

ARETH 2


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κ. Τσοχατζόπουλος πληροφορήθηκε τηλεφωνικά τις εξελίξεις σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου από την σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, η οποία είχε δώσει το παρών στην αίθουσα του δικαστηρίου. Η ίδια πριν από λίγη ώρα έφθασε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για να δει και να μοιραστεί τη χαρά της με τον πρώην υπουργό.


ερευνητικη δημοσιογραφια τι ειναι

STAMATI 2


Ο Άκης Τσοχατζόπουλος από την στιγμή που ενημερώθηκε την αποφυλάκισή του δεν έχει σταματήσει να χαμογελά ενώ εκφράζει στους οικείους του ανθρώπους την ανακούφισή του.


Ενδεικτικό της ευχάριστης διάθεσης που έχει είναι κάποια στιγμή βγήκε από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται προκειμένου να χαιρετήσει τους αστυνομικούς που τον φρουρούν, λέγοντας τους χαμογελαστός: Γειά σας παιδιά. Τι κάνετε;. Ωστόσο, όταν αντιλήφθηκε ότι ο διάδρομος είχε γεμίσει από δημοσιογράφους ξαναμπήκε μέσα βιαστικά.


Τι λένε οι γιατροί...


Την έντονη ανησυχία τους για την κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου εκφράζουν και οι γιατροί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην υπουργός στις 21 Μαρτίου υποβλήθηκε σε τριπλό bypass γεγονός που ίσως να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο για την απόφαση των δικαστών, αναφορικά με την αποφυλάκισή του.


Οι γιατροί θέλουν να φύγει από το νοσοκομείο διότι εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να παρουσιάσει κάποια λοίμωξη.


Περιοριστικοί όροι και εγγύηση


Ακριβή... και με αυστηρούς όρους φαίνεται ότι θα γίνει η αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, καθώς το δικαστήριο επέβαλε τους εξής όρους: καταβολή εγγυοδοσίας 200.000 ευρώ (κατά πλειοψηφία 4-1, μια δικαστής ήθελε 100.000 ευρώ) , απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρήση εναέριων και πλωτών μέσων, παράδοση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του διαβατηρίου, απαγόρευση εκδόσεως νέου διαβατηρίου, μόνιμη διαμονής σε γνωστή διεύθυνση και υποχρεωτική εμφάνιση σε Αστυνομικό Τμήμα (από τον Μάιο του 2017 όταν πιθανότατα θα λάβει εξιτήριο) δύο φορές τον μήνα.


Με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους αναστέλλεται η έκτιση της ποινής του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου, σύμφωνα με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.
Η εγγυοδοσία που επιβλήθηκε, κατά πλειοψηφία 4-1, με μία δικαστή να ζητά ποσό 100.000 ευρώ, προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων του πρώην υπουργού, οι οποίοι έκαναν λόγο για ανεφάρμοστη απόφαση, καθώς ο εντολέας τους, όπως είπαν, δεν έχει δυνατότητα να καταβάλλει αυτά τα χρήματα.



νομή πράγματος
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html

Comments

Popular posts from this blog

μπουφεδες δελουδης

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html μπουφεδες δελουδης Συγκεκριμένα, ο 63χρονος είχε στείλει στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου μήνυμα με το οποίο απειλούσε για «εκτελέσεις» αν ψήφισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. μπουφεδες δελουδης Σύλληψη άνδρα στο Παγκράτι για τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝ. ΕΛ. Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, μεταφέρεται στον εισαγγελέα Αθηνών. σιγα μην κλαψω φυσσας στιχοι Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά χτες το βράδυ από την Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος διατύπωσε έντονες ακροδεξιές απόψεις, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής η συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ. ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσου

αργυρης κουρης δερματολογος

«Υλοποιείται η δέσμευση που αναλάβαμε πριν από 3,5 χρόνια στην Κοζάνη: Έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει: «Σκοπός της νομοθετικής ρύθμισης για το περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο λιγνιτικών περιοχών είναι η ενίσχυση των ιδιαιτέρως περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας εξαιτίας της επιβάρυνσης από την λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων». Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης. https://t.co/fUtoSJZMc0 — Prime Minister GR (@Primemini

επι τω πρακτεω

ειδικο και τελικο απαρεμφατο ασκησεις Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του σκάφους, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βυθίστηκε ολόκληρο μέσα σε λίγα λεπτά. https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html επι τω πρακτεω Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για θύματα, όμως οι εικόνες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε στον πορθμό του Σελαγιάρ, σοκάρουν. τρενακια συναρμολογουμενα Οι επιβάτες φορούν σωσίβια και προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή. Menurut Kapolres Kep. Selayar, AKBP Syamsu Ridwan hingga pkl. 17.05 wita terdapat 6 orang meninggal dunia dan pencarian korban lainnya masih terus dilakukan pic.twitter.com/2POItVybMa — IG : Daeng Info (@Daeng_Info) 3 Ιουλίου 2018 επι τω πρακτεω https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html