Skip to main content

τηλεφωνα βρισκω

https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html
τηλεφωνα βρισκω

Ενδεικτικό είναι ότι οι περιουσίες συνδυαστικά των 26 πιο πλούσιων ανθρώπων παγκοσμίως άγγιξαν τα 1,4 τρισ. δολάρια πέρυσι, ποσό που ισοδυναμεί με το συνολικό πλούτο 3,8 δισεκατομμυρίων φτωχών ανθρώπων.


Οι δισεκατομμυριούχοι, που σήμερα ανέρχονται στον αριθμό ρεκόρ των 2.208, έχουν περισσότερο πλούτο από ποτέ άλλοτε, σύμφωνα με λίστα της Oxfam που δημοσιεύτηκε σήμερα, Δευτέρα. Από την παγκόσμια οικονομική κρίση πριν από μια δεκαετία, ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων έχει σχεδόν διπλασιαστεί.


Η ετήσια μελέτη δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από το ετήσιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, στο οποίο συναντιούνται μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους, με τη μεγαλύτερη επιρροή, στον πλανήτη. Η μελέτη είναι 106 σελίδες και στοχεύει στο να επιστήσει την προσοχή στο χάσμα που συνεχώς διευρύνεται, ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς.


Οι περισσότεροι από τους υπερ-πλούσιους είναι Αμερικανοί, σύμφωνα με τη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes που χρησιμοποιεί η Oxfam. Σε αυτή περιλαμβάνονται ο Τζεφ Μπέζος της Amazon, ο Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, ο Γουόρεν Μπάφετ της Berkshire Hathaway και ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ του Facebook, οι περιουσίες των οποίων συνολικά αξίζουν 357 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με το Forbes.


Η Oxfam συνιστά τα κράτη να φορολογούν τον πλούτο σε δικαιότερα επίπεδα, να αυξάνουν τα ποσοστά του προσωπικού εισοδήματος και των εταιρικών φόρων και να εξαλείφουν τη φοροαποφυγή από τις εταιρείες και τους υπερ-πλούσιους. Προτείνει ακόμα την παροχή δωρεάν ιατρικής περίθαλψης παγκοσμίως, της εκπαίδευσης και άλλων δημόσιων υπηρεσιών, καθώς και τη διασφάλιση ότι και οι γυναίκες και τα κορίτσια επωφελούνται. Επίσης, προτείνει την επένδυση σε δημόσιους φορείς – νερό, ηλεκτρικό, παιδική φροντίδα - για τον περιορισμό των ωρών που δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται.


Υπό αμφισβήτηση το φορολογικό σύστημα


Η μελέτη αντανακλά τις θέσεις που υιοθέτησαν οι νεοεκλεγέντες Δημοκρατικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίοι υποστηρίζουν παρόμοιες μεταρρυθμίσεις.


«Θα υπάρξει ευρεία δημόσια συζήτηση στις ΗΠΑ και διεθνώς για το πώς είναι ένα δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, το οποίο θα διαφέρει πολύ από το σημερινό», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Oxfam στις ΗΠΑ, Paul O’Brien.


Η Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ, η νεότερη γυναίκα του Κογκρέσου, έχει προτείνει τη φορολόγηση των πλουσίων έως και 70%, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ένα σχέδιο για την κλιματική αλλαγή που προωθεί, με την ονομασία "Green New Deal".


Επιπλέον, ένας μεγάλος αριθμός βουλευτών, ανάμεσά τους ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, προωθούν την «Ιατρική Περίθαλψη για Όλους», για να διευρύνουν τον αριθμό των Αμερικανών με ασφάλεια υγείας.



τηλεφωνα βρισκω
κυπελλο ελλαδας ποδοσφαιρο αποτελεσματα
γιατι αυτοκτονουν οι φαλαινες
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html

Comments

Popular posts from this blog

μπουφεδες δελουδης

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html μπουφεδες δελουδης Συγκεκριμένα, ο 63χρονος είχε στείλει στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου μήνυμα με το οποίο απειλούσε για «εκτελέσεις» αν ψήφισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. μπουφεδες δελουδης Σύλληψη άνδρα στο Παγκράτι για τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝ. ΕΛ. Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, μεταφέρεται στον εισαγγελέα Αθηνών. σιγα μην κλαψω φυσσας στιχοι Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά χτες το βράδυ από την Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος διατύπωσε έντονες ακροδεξιές απόψεις, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής η συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ. ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσου

αργυρης κουρης δερματολογος

«Υλοποιείται η δέσμευση που αναλάβαμε πριν από 3,5 χρόνια στην Κοζάνη: Έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει: «Σκοπός της νομοθετικής ρύθμισης για το περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο λιγνιτικών περιοχών είναι η ενίσχυση των ιδιαιτέρως περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας εξαιτίας της επιβάρυνσης από την λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων». Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης. https://t.co/fUtoSJZMc0 — Prime Minister GR (@Primemini

επι τω πρακτεω

ειδικο και τελικο απαρεμφατο ασκησεις Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του σκάφους, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βυθίστηκε ολόκληρο μέσα σε λίγα λεπτά. https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html επι τω πρακτεω Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για θύματα, όμως οι εικόνες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε στον πορθμό του Σελαγιάρ, σοκάρουν. τρενακια συναρμολογουμενα Οι επιβάτες φορούν σωσίβια και προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή. Menurut Kapolres Kep. Selayar, AKBP Syamsu Ridwan hingga pkl. 17.05 wita terdapat 6 orang meninggal dunia dan pencarian korban lainnya masih terus dilakukan pic.twitter.com/2POItVybMa — IG : Daeng Info (@Daeng_Info) 3 Ιουλίου 2018 επι τω πρακτεω https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html