Skip to main content

βουλωμενη λεκανη τουαλετας

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html
ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές των μισθών στους καθηγητές ΤΕΙ

Δικαιώθηκαν 49 καθηγητές των ΤΕΙ


βουλωμενη λεκανη τουαλετας

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με τρεις αποφάσεις της έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές που έγιναν στις αποδοχές των καθηγητών των ΤΕΙ και αποφάνθηκε ότι πρέπει να επιστρέψουν στο προ της 1ης Αυγούστου 2012 καθεστώς.


βουλωμενη λεκανη τουαλετας



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όμως, σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, για λόγους δημοσίου συμφέροντος όσοι έχουν προσφύγει έως τώρα στα διοικητικά δικαστήρια οι αποδοχές τους πρέπει να επιστρέψουν αναδρομικά στο προ της 1ης Αυγούστου 2012 πλαίσιο (δηλαδή να λάβουν αναδρομικά τις διαφορές των αποδοχών τους από 1.8.2012 έως σήμερα), ενώ για όσους δεν έχουν προσφύγει, η αναπροσαρμογή των μισθών τους πρέπει να γίνει από σήμερα και μετά, δηλαδή από την ημέρα δημοσίευσης των τριών αποφάσεων του ΣτΕ.

Οι σύμβουλοι Επικρατείας έκαναν αυτόν τον διαχωρισμό για λόγους δημοσίου συμφέροντος, οι οποίοι ανάγονται στην «οξυμένη δημοσιονομική κρίση» και στην «κοινώς γνωστή ταμειακή δυσχέρεια του Ελληνικού Δημοσίου».

Συγκεκριμένα, καθηγητές, αναπληρωτές καθηγητές, επίκουροι καθηγητές και καθηγητές εφαρμογών των ΤΕΙ είχαν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητούσαν να κριθεί αντισυνταγματικό και παράνομο το μνημονιακό νομοθετικό καθεστώς (νόμοι 4093/2012 και 4046/2012) όπως και η υπ΄ αριθμ. οικ/2/83408/022/14.11.2012 απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών. Με το επίμαχο νομοθετικό πλαίσιο μειώθηκαν δραστικά οι αποδοχές τους από 1.8.2012.

Η Ολομέλεια του ΣτΕ με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και με εισηγητές τους συμβούλους Επικρατείας Δημήτριο Αλεξανδρή, Ελένη Παπαδημητρίου και Βικτωρία Πλαπούτα, εξέδωσαν τις υπ΄αριθμ. 479-481/2018 αποφάσεις, με τις οποίες δικαιώθηκαν 49 καθηγητές των ΤΕΙ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκανε δεκτή την αίτηση των 49 καθηγητών, κρίνοντας ότι τόσο οι μνημονιακοί νόμοι όσο και η επίμαχη υπουργική απόφαση που αναδρομικά από 1.8.2012 μείωσαν τις αποδοχές των καθηγητών ΤΕΙ «αντίκειται στο άρθρο 21 παράγραφος 3 του Συντάγματος», όπως και στις συνταγματικές αρχές: α) της ιδιαίτερης μισθολογικής μεταχείρισης των γιατρών του ΕΣΥ, β) της αναλογικότητας και γ) της ισότητας στα δημόσια βάρη.

Κατά την Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, η μεταβολή του μισθολογικού καθεστώτος των εν λόγω καθηγητών, σε τέτοιας φύσεως και εκτάσεως μείωση των αποδοχών τους, επιφέρει ανατροπή του ισχύοντος μισθολογικού καθεστώτος και δεν μπορεί να γίνει χωρίς προηγουμένως να έχει εκτιμηθεί το δημοσιονομικό όφελος, σε σχέση με τις επιπτώσεις που η μείωση αυτή μπορεί να έχει.



επιχειρηματα α λυκειου
τζαμι για τραπεζι θεσσαλονικη

Comments

Popular posts from this blog

μπουφεδες δελουδης

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html μπουφεδες δελουδης Συγκεκριμένα, ο 63χρονος είχε στείλει στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου μήνυμα με το οποίο απειλούσε για «εκτελέσεις» αν ψήφισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. μπουφεδες δελουδης Σύλληψη άνδρα στο Παγκράτι για τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝ. ΕΛ. Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, μεταφέρεται στον εισαγγελέα Αθηνών. σιγα μην κλαψω φυσσας στιχοι Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά χτες το βράδυ από την Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος διατύπωσε έντονες ακροδεξιές απόψεις, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής η συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ. ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσου

αργυρης κουρης δερματολογος

«Υλοποιείται η δέσμευση που αναλάβαμε πριν από 3,5 χρόνια στην Κοζάνη: Έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει: «Σκοπός της νομοθετικής ρύθμισης για το περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο λιγνιτικών περιοχών είναι η ενίσχυση των ιδιαιτέρως περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας εξαιτίας της επιβάρυνσης από την λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων». Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης. https://t.co/fUtoSJZMc0 — Prime Minister GR (@Primemini

επι τω πρακτεω

ειδικο και τελικο απαρεμφατο ασκησεις Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του σκάφους, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βυθίστηκε ολόκληρο μέσα σε λίγα λεπτά. https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html επι τω πρακτεω Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για θύματα, όμως οι εικόνες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε στον πορθμό του Σελαγιάρ, σοκάρουν. τρενακια συναρμολογουμενα Οι επιβάτες φορούν σωσίβια και προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή. Menurut Kapolres Kep. Selayar, AKBP Syamsu Ridwan hingga pkl. 17.05 wita terdapat 6 orang meninggal dunia dan pencarian korban lainnya masih terus dilakukan pic.twitter.com/2POItVybMa — IG : Daeng Info (@Daeng_Info) 3 Ιουλίου 2018 επι τω πρακτεω https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html