Skip to main content

ski bus απο ιωαννινα

καρύδα θρεπτικά συστατικά

Πέρα από την αγωνία για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες 2018, οι μαθητές θα έρθουν αντιμέτωποι και με την επιλογή των τμημάτων, πολύ σημαντικό στην εποχή μας, δεδομένου ότι από αυτήν την επιλογή θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το επαγγελματικό τους μέλλον.



δημοτολογιο δημου διονυσου

Η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει ορισμένα από τα τμήματα τα οποία οδηγούν σε πολλαπλές επιλογές, παρά το γεγονός ότι ο τίτλος τους δεν παραπέμπει σε αυτές.


ski bus απο ιωαννινα


Δικαιώματα Οικονομολόγου


Οι μαθητές που επιλέγουν το 1ο επιστημονικό πεδίο έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επαγγελματικά δικαιώματα οικονομολόγου (εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος) αν επιλέξουν τα ακόλουθα τέσσερα τμήματα:



Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πειραιά και Παντείου (1ο και 4ο): Οι φοιτητές του τμήματος αποκτούν γνώσεις αναφορικά με τη διεθνή διπλωματία, τις διεθνείς σχέσεις, τη διεθνή οικονομική και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Οι απόφοιτοι του Πειραιά, εφόσον επιλέξουν την κατεύθυνση της διεθνούς οικονομικής, έχουν δικαίωμα εγγραφής στο ΟΕΕ και μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμα του οικονομολόγου, ενώ οι απόφοιτοι του Παντείου εγγράφονται στο ΟΕΕ, εφόσον έχουν επιλέξει την κατεύθυνση διεθνούς πολιτικής οικονομίας και πολιτισμικών σχέσεων, με την προϋπόθεση ότι το 50% των μαθημάτων κορμού είναι οικονομικής κατεύθυνσης.



Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών Θεσσαλονίκης (1ο και 4ο): Το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος συνδυάζει μαθήματα γλωσσών (τουρκικά, ρωσικά, ρουμανικά, βουλγαρικά), οικονομικά και πολιτισμικά, για να δημιουργήσει επιστήμονες ικανούς να δραστηριοποιηθούν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας. Εφόσον επιλέξουν την ειδίκευση Οικονομικά και Διεθνείς Επιχειρήσεις, μπορούν να εργαστούν και ως οικονομολόγοι καθώς έχουν δικαίωμα εγγραφής στο ΟΕΕ.



Δημόσιας Διοίκησης Αθήνας (1ο – 4ο): Το τμήμα με τα μαθήματα διοίκησης προετοιμάζει στελέχη που θα δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον δημόσιο τομέα.



Οι μαθητές του 2ο επιστημονικού πεδίου θα έχουν και αυτοί δικαιώματα οικονομολόγου αν επιλέξουν:



Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Χίου (2ο και 4ο)



Στατιστικής και Αναλογιστικών – Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών Σάμου (2ο)



Πληροφορικής Πειραιά, ΟΠΑ/ Εφαρμοσμένης Πληροφορικής ΠΑΜΑΚ Θεσσαλονίκης (2ο-4ο)



Οι υποψήφιοι του 3ου επιστημονικού πεδίου έχουν τη δυνατότητα τη φετινή χρονιά να επιλέξουν το λειτούργημα του δασκάλου ή νηπιαγωγού ειδικής αγωγής.



Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής Βόλου (κοινό σε όλα): Από τις μαθησιακές δυσκολίες έως το φάσμα του αυτισμού, αλλά και αναπηρίες σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και απασχόληση σε δημόσια και ιδιωτικά ειδικά σχολεία έχει τη δυνατότητα απορρόφησης ο απόφοιτος του τμήματος.


Μηχανολόγοι Μηχανικοί




ski bus απο ιωαννινα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html

Comments

Popular posts from this blog

μπουφεδες δελουδης

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html μπουφεδες δελουδης Συγκεκριμένα, ο 63χρονος είχε στείλει στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου μήνυμα με το οποίο απειλούσε για «εκτελέσεις» αν ψήφισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. μπουφεδες δελουδης Σύλληψη άνδρα στο Παγκράτι για τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝ. ΕΛ. Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, μεταφέρεται στον εισαγγελέα Αθηνών. σιγα μην κλαψω φυσσας στιχοι Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά χτες το βράδυ από την Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος διατύπωσε έντονες ακροδεξιές απόψεις, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής η συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ. ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσου

αργυρης κουρης δερματολογος

«Υλοποιείται η δέσμευση που αναλάβαμε πριν από 3,5 χρόνια στην Κοζάνη: Έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει: «Σκοπός της νομοθετικής ρύθμισης για το περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο λιγνιτικών περιοχών είναι η ενίσχυση των ιδιαιτέρως περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας εξαιτίας της επιβάρυνσης από την λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων». Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης. https://t.co/fUtoSJZMc0 — Prime Minister GR (@Primemini

επι τω πρακτεω

ειδικο και τελικο απαρεμφατο ασκησεις Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του σκάφους, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βυθίστηκε ολόκληρο μέσα σε λίγα λεπτά. https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html επι τω πρακτεω Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για θύματα, όμως οι εικόνες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε στον πορθμό του Σελαγιάρ, σοκάρουν. τρενακια συναρμολογουμενα Οι επιβάτες φορούν σωσίβια και προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή. Menurut Kapolres Kep. Selayar, AKBP Syamsu Ridwan hingga pkl. 17.05 wita terdapat 6 orang meninggal dunia dan pencarian korban lainnya masih terus dilakukan pic.twitter.com/2POItVybMa — IG : Daeng Info (@Daeng_Info) 3 Ιουλίου 2018 επι τω πρακτεω https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html