Skip to main content

το αστυ γ κλιση αρχαια

Στο πλαίσιο αυτό, οι κοινωνικοί εταίροι κατέληξαν ομόθυμα και ομόφωνα στην αναγκαιότητα υπογραφής νέας ΕΓΣΣΕ, με τους ίδιους όρους, όπως και οι προηγούμενες, με το σκεπτικό, αφενός μεν να διασφαλιστεί το σύνολο των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτή, αφετέρου δε να εξακολουθεί να υφίσταται το ελάχιστο πλαίσιο δικαίου για τους χαμηλόμισθους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

το αστυ γ κλιση αρχαια

Η ΓΣΕΕ θεωρεί ότι οι ευθύνες και της παρούσας κυβέρνησης είναι δεδομένες, αφού η επαναφορά του συλλογικού εργατικού δικαίου εξακολουθεί να παραμένει μία ακόμα προεκλογική εξαγγελία. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, σημείωσε:



Είναι γνωστό ότι ούτε οι συλλογικές συμβάσεις επανήλθαν ούτε ο κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ, όπως προεκλογικά εξήγγειλε η κυβέρνηση. Έτσι, οι διαπραγματεύσεις για τη σύναψη της νέας εθνικής γενικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, γίνονται στο περιοριστικό περιβάλλον των μνημονιακών νόμων, που απαγορεύουν το ύψος του κατώτατου μισθού να συνομολογείται από τη ΓΣΕΕ και τις οργανώσεις των εργοδοτών. Αυτό που συμφωνήθηκε σήμερα, είναι ότι σε κάθε περίπτωση, εντός των νόμιμων προθεσμιών θα παραταθεί η ισχύς της υπάρχουσας σύμβασης.



«Βεβαίως», συμπλήρωσε, «θα υπάρχει πάλι η πρόνοια, ώστε αν βελτιωθεί το νομοθετικό περιβάλλον, αμέσως να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις και για τον κατώτατο μισθό. Ομολογώ ότι είμαι εντελώς απαισιόδοξος για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων σχετικά με αυτά τα ζητήματα. Θα εξεταστούν κι άλλα ζητήματα, όμως, που αφορούν συμπληρωματικές ασφαλίσεις, διάσωση θέσεων εργασίας, υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία, δηλαδή θεσμικά θέματα, που είναι τα μόνα που δεν απαγορεύει ο νόμος».


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) Βασίλης Κορκίδης αποχώρησε πριν από την ολοκλήρωση της συνάντησης, εκφράζοντας την ένστασή του «για ένα κείμενο συμφωνίας της ΓΣΕΕ και του ΣΕΒ, το οποίο εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, και το οποίο δεν περιλαμβάνει την ΕΣΕΕ». Πρόκειται, όπως είπε, για ένα σχέδιο έξι νέων άρθρων που προτείνεται, «τα οποία είναι περί ανέμων και υδάτων, όπως παραδείγματος χάριν, πώς θα σωθούν οι επιχειρήσεις παίρνοντας λεφτά από την Παγκόσμια Τράπεζα, κ. ά. Εμείς τέτοιου είδους παιχνίδια δεν θα παίξουμε» είπε.


Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΕΕ, ο κ. Κορκίδης προσθέτει μεταξύ άλλων:



Αναφορικά με ένα σχέδιο έξι νέων άρθρων που προτείνεται, δεν είμαι σίγουρος ότι αφορούν τόσο πολύ την επέκταση της ΕΓΣΣΕ, και μάλιστα ενόψει του κινδύνου να θεσμοθετηθούν όλες οι αλλαγές προς το χειρότερο, που προτείνουν οι θεσμοί. Προτεραιότητα των κοινωνικών εταίρων στο πλαίσιο της ΕΓΣΣΕ, δεν θα έπρεπε να είναι το ταμείο επαγγελματικής ασφάλισης, η καταπολέμηση της μισαλλοδοξίας, ούτε οι τεχνικές ομάδες "επανεκκίνησης" επιχειρήσεων, ενώ θεωρώ πλεονασμό την αναφορά στα αυτονόητα, όπως υγεία και ασφάλεια στην εργασία, καταπολέμηση του ρατσισμού και αδήλωτη εργασία.



Παράλληλα, ο κ. Κορκίδης τόνισε ότι η ΕΣΕΕ ξεκάθαρα δηλώνει θετική στην ισχύ της ΕΓΣΣΕ μέχρι το τέλος του 2017, και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση της πρόσφατης ετήσιας τακτικής γενικής της συνέλευσης, ώστε να διασωθούν, τόσο η σύμβαση όσο και οι θεσμικοί όροι της, που περιλαμβάνουν τα βασικά επιδόματα.


Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Κορκίδη για την Παγκόσμια Τράπεζα, ο κ. Παναγόπουλος είπε: «Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Το μόνο που έχω ακούσει, είναι ότι η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις έθεσε θέμα να πάρει δάνειο από την Παγκόσμια Τράπεζα, προκειμένου να χρηματοδοτήσει προγράμματα κατά της ανεργίας».



το αστυ γ κλιση αρχαια
για φιλους ποιηματα
bon jovi always testo e traduzione italiano

Comments

Popular posts from this blog

μπουφεδες δελουδης

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html μπουφεδες δελουδης Συγκεκριμένα, ο 63χρονος είχε στείλει στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου μήνυμα με το οποίο απειλούσε για «εκτελέσεις» αν ψήφισε για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 63χρονο και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. μπουφεδες δελουδης Σύλληψη άνδρα στο Παγκράτι για τις απειλές κατά βουλευτών των ΑΝ. ΕΛ. Με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, μεταφέρεται στον εισαγγελέα Αθηνών. σιγα μην κλαψω φυσσας στιχοι Ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά χτες το βράδυ από την Ασφάλεια Αττικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 63χρονος διατύπωσε έντονες ακροδεξιές απόψεις, χωρίς όμως να έχει προκύψει μέχρι στιγμής η συμμετοχή του σε κάποιο πολιτικό κόμμα. Σημειώνεται πως την άμεση παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, σύμφωνα με τις οποίες, βουλευτές των ΑΝ. ΕΛ. δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσου

αργυρης κουρης δερματολογος

«Υλοποιείται η δέσμευση που αναλάβαμε πριν από 3,5 χρόνια στην Κοζάνη: Έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών και θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για τα νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Τσίπρας και συνεχίζει: «Σκοπός της νομοθετικής ρύθμισης για το περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο λιγνιτικών περιοχών είναι η ενίσχυση των ιδιαιτέρως περιβαλλοντικά υποβαθμισμένων περιοχών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας εξαιτίας της επιβάρυνσης από την λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων». Υλοποιείται η δέσμευση για έκπτωση που προσεγγίζει το 30% στους λογαριασμούς ηλεκτρικούς ρεύματος για την πλειονότητα των οικιακών καταναλωτών. Θα ισχύσει αναδρομικά από 1/1/18 για ​140.000 ​νοικοκυριά της Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Μεγαλόπολης. https://t.co/fUtoSJZMc0 — Prime Minister GR (@Primemini

επι τω πρακτεω

ειδικο και τελικο απαρεμφατο ασκησεις Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων του σκάφους, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βυθίστηκε ολόκληρο μέσα σε λίγα λεπτά. https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html επι τω πρακτεω Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για θύματα, όμως οι εικόνες από το ναυάγιο, που σημειώθηκε στον πορθμό του Σελαγιάρ, σοκάρουν. τρενακια συναρμολογουμενα Οι επιβάτες φορούν σωσίβια και προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή. Menurut Kapolres Kep. Selayar, AKBP Syamsu Ridwan hingga pkl. 17.05 wita terdapat 6 orang meninggal dunia dan pencarian korban lainnya masih terus dilakukan pic.twitter.com/2POItVybMa — IG : Daeng Info (@Daeng_Info) 3 Ιουλίου 2018 επι τω πρακτεω https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html